Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

AK Parti Bandırma'dan AK Parti Erdeke Ziyaret

AK Parti Bandırma

AK Parti Genel Merkezi tarafından Erdek AK Parti Teşkilatının başına atanan Hikmet Onay ve yeni yönetimini kutlama ziyaretleri sürüyor.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Erdek AK Parti Teşkilatının başına atanan Hikmet Onay ve yeni yönetimini kutlama ziyaretleri sürüyor.
AK Parti Erdek İlçe yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerini kutlamaya AK Parti Bandırma Teşkilatı mensupları da katıldı.
AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı`nı temsilen, İlçe Başkan Vekili Yakup Ateş ile birlikte yönetim kurulu üyeleri 17 Ocak Perşembe günü Erdek`teki parti binasına gelerek İlçe yeni Başkanı Hikmet Onay ile yeni yönetim kurulu üyelerini kutlayıp görevlerinde başarı dileklerini iletti.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay`ın, Bandırma`lı misafirlerini kapıda karşıladığı ziyarette, AK Parti Bandırma ve Erdek İlçe Teşkilatının mensupları birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldu.
Erdek ve Bandırma AK Parti Teşkilatının bir araya toplantıda, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay`a, partisinin yönetim kurulu üyeleri Ömer Erdoğan, Adem Kan, Şemsettin Ateş, Kemal Kayan ve Volkan Can`da eşlik etti.
Toplantıyla ilgili basına kısaca bilgi veren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, ziyaretin asıl amacının kutlama ziyareti olduğunu bildirdi.
Ziyaret esnasında, yaklaşan yerel seçimler öncesinde bölgede birlikte yapılabilecek çalışmaların yanı sıra, yeni çıkan Büyükşehir Yasasının topluma tanıtılması ile ilgili fikir alışverişinin de konuşulduğunu kaydeden Onay, ülkemiz ve bölgemizin ihtiyacı olan başarı, sevgi, saygı, hoşgörü ve güzel günler için ellerinden gelen tüm çabayı göstermeye kararlı olduklarını açıkladı.
Onay, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının yerel seçimlerde başarılı çıkması için başlattıkları çalışma grafiğinin her geçen gün daha da artarak devam edeceğini belirtti.
Ziyaretin sonunda, İlçe Başkanı Onay, Bandırma`lı misafirlerini kapıya kadar uğurlayıp teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı